Friday, March 20, 2009

Милен Цветков изгони Мис-ка

Телевизионната акула Милен Цветков изгони перничанката Антония Петрова от предаването си „Часът по Нова Телевизия. Въпреки, че е ценител на хубавите жени Цветков изтърпя Антония от Перник само за 5 минути, след което я изгони от студиото си. За нейното участие бяха предвидени най малко 15 минути, разбрахме от човек на шоуто.
Антония е финалистка в конкурса „Мис България 2009г. и отиде в предаването за да се рекламира. С нея участваше още една финалистка Габриела Генчева на 17 години от Варна. Разговорът тръгна добре до момента в който Цветков я попита: Кога България е приета в Европейския съюз?
„Аз съм държала над 100 изпита, но за мен лично е унизително да отговарям на въпроси, каза Антония. Водещият и отговори, че няма нищо унизително в това и, че когато човек е тръгнал в конкурси и отива да участва в шоуто му е нормално да отговаря на въпросите. След като мис-ката от Перник отказа да отговори „Кога България е приета в Европейския съюз? Цветков я изгони с думите: Благодаря Ви, тогава може да напуснете студиото!

No comments: